דופק מואץ במנוחה מלאה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/03/2010 | 18:49 | מאת: תאלי

אני בת 24 בריאה עד היום לחלוטין. לא מעשנת, תזונה מאוזנת ונוטלת גלולות בלבד על בסיס יום יומי. אובחנתי כבעלת הפרעות קשב ונרשם לי ריטלין שאני נוטלת אחת ליום (לא כל יום) כבר כמה חודשים ללא תופעות לוואי ועם שינה ערבה כשל תינוקת. אני לא יודעת אם כל המידע הזה רלוונטי אבל לאחרונה אני חשה דפיקות לב חזקות מאוד (!) במנוחה מלאה. זה בא והולך כבר שלושה שבועות לערך וזה הולך ומתגבר ולאחרונה אני גם מרגישה יותר ויותר נמלול באצבעות של הרגליים. אני מתגוררת בחו"ל ולא יהיה לי קל לראות רופא. אין לי זיעה קרה אבל אני נמצאת בתקופה מלחיצה במקצת ויתכן שזה משפיע עלי.. בבקשה עזרה. ותודה מראש.

שלום יש צורך לבצע בדיקה אוביקטיבית לגבי נושא הדופק המהיר-למשל הולטר. אולי תשקלי הפסקת הריטלין ? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת