כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/03/2010 | 08:57 | מאת: ציפי

שלום מזה 6 חודשים סובלת מכאבי שרירים בגב ובישבן חשבו שזה בלט דיסק אך האורטופד וכל מי שבודק טוען שלא למי לפנות אין לי כבר כיוון לםתרון הבעיה מקבלת ליריקה ממרפאת כאב שמפחיתה את הכאב במעט אך לא פותרת את בעית השרירים תודה

שלום חסרים לי פרטים קליניים לגבייך. דר דיין

10/04/2010 | 14:16 | מאת: ציפי המשך

שלום דר דיין בCT מצאו לי בלט דיסק שלוחץ על מוצא העצב מימין בתחילה כאבים ברגל בעקר עקב ואזור אצבע קטנה ברגל עם טיפול של אתופן ןאוסטיאופט חלה הטבה אין כאב קבוע ברגל אך נשארו לי שרירים שמתכווצים בישבן מרגישים שם נקודות הדק שכואבות ואף יש מין שרפה במקום עם לחיצה עליהןוקרור האזור יש הטבה אך בחום יש התגברות שלהם ואז גם כאב. מרפאת כאב נתנו לי ליריקה שמקילה מעט אך לא פותרת לי את הבעיה מזה חצי שנה האם יש לך רעיון לטיפול בנושא?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת