סחרחורת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/03/2010 | 15:37 | מאת: רוני

שלום דר אני בחור בין 38,בתקופה האחרונה סבלתי מהמון לחצים,ויש לי כבר מס חודשים סחחורות שהולכות וחוזרות,בבדיקה נורולוגית אמרה הרופאה שהכל תקין לחלוטין, ידוע על טינטון קל ופגיעה קלה מאוד בשמיעה בתדר של 6HZ. גם האף אוזן גרון שלל בעיה ווסטיבולרית. לחץ הדם הינו 112/47/50 (קצת נמוך-אולי בגלל פעילות גופנית)) הדיאסטולי נמוך כל הזמן,בדיקות דם ספירה וכימייה תקינות כולל B12. חומצה פולית ומגנזיום לא בדקתי הרבה שנים האם יש קשר? ידוע שלחץ דם נמוך יכול לפגוע בתחום הקוגנטיבי,האם הומאופת יכול לעזור כאן? בברכת חג שמח רוני

שלום בדוק את הויטמינים שלא בדקת. יש לשקול לברר מה קורה עם עמוד שדרה צווארי . ואז עם כל הנתונים יש לבצע הערכה מלאה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת