ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/04/2010 | 11:22 | מאת: דני

שלום, לאימי בת ה 70 יש ורידים ברגליים, יש לה עודף כולסטרול ובעיקר רגל שמאל שלה נפוחה, כך שלעיתים קרובות קשה לה ללכת. לאחרונה היא התנפחה ואף נראית אדומה. היא גם מגרדת, אך אם היא מגרדת זה עושה לה שטפי דם. רופא אמר לה שעליה לעבור ניתוח לורידים. היא מפחדת מהניתוח. האם יש משהו בטיפול אלטרנטיבי שכדאי לנסות? תודה

שלום הייתי ממליץ ככל האפשר להמנע מניתוח. האם משתמשת בגרב אלסטית? חיב עוד פרטים קליניים כדי להיות מסוגל לתת תשובה מלאה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת