מיגוון בעיות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/05/2010 | 23:22 | מאת: ח

שלום אני רק בת 24 ואם הזמן מיצתברים לי עוד בעיות, זה התחיל כשלקחתי ראקוטן(היו לי הקאות) זמן מסוים לאחר מיכן, התחלתי ליסבול מקשיים בנשימה ובהמשך היצתרפו כאבים בקיבה,אני זוכרת שמה שיותר הפריע לי זה הקשים בנשימה זה ממש הכניס אותי להיסטריה בהתחלה, לא הבנתי מה קורה לי,היום כבר היתרגלתי לסבל התמידי שנימשך כבר 5 שנים (הרופאים איבחנו דיספפסיה,ובנוסף איבחנו גם אסמה קלה כשביקשתי לעשות בדיקה)הרופא מישפחה ניסה ליגרום לי לקחת כדורים לדיכאון וחרדה,עד היום לא הבנתי אם יש קשר בין הדיספפסיה לחרדה,בשנתים האחרונות בנוסף לגרפסים מעיקים נוספה לי גם בעיה של גזים במעיים,מה קורה לגוף שלי ואיך בדיוק אני אמורה לטפל בו אני כבר מתוסכלת וממש נימאס לי כבר לקחת אומפרדק זה לא באמת כזה עוזר דרך אגב יצא לי לדבר איתך בטלפון בעבר ואמרתה לי שעולה בערך 800 ש"ח רק הבדיקת יעוץ, תזכיר לי כמה החזר אני מקבלת מקופת חולים לאומית? והאם תהיה לי אפשרות ליקבוע שני טורים באותו יום גם לבדיקה וגם לטיפול כי אני מגיעה מרחוק

שלום אין ספק שעדיף לא להשאיר את הדברים כך אלא לטפל. ייעוץ מחירו 800 שח .מקופת חולים לאומית יש החזר של כ- 500 . ניתן לבצע באותו יום גם ייעוץ וגם טיפולץ דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת