השפעת פרמיקסון(פרוסטטה) על עצירות ושלשול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/05/2010 | 22:43 | מאת: עמוס

האורולוג המטפל בי בגלל פרוסטטה, המליץ לנסות פרמיקסון. בהתוויות של התכשיר אני רואה השפעות לוואי על עצירות ושלשול. עד כמה זה משמעותי? אני סובל לעיתים מעצירות. הגסטרולוג המטפל בי המליץ על לגימת שמן זית, אכילת סלק ושזיפים מיובשים. ההמלצות הללו מסייעות. האם נטילת פרמיקסון עלולה להחמיר את בעית העצירות? בתודה ובברכה, עמוס

שלום אין תשובה חד משמעית ההשפעה אינדוידואלית. עליך לנסות ולראות ולהתמודד לפי מה שיתפתח. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת