טיפול בחרדה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/05/2010 | 08:58 | מאת: דני

שלום, בן שלי בן 15.5 לאחרונה כמעט והפסיק ללכת לבית ספר, לא ניגש לבחינות ועוד תופעות מוזרות. מבירור מעמיק הגענו למסקנה שמדובר בבעית חרדה ככל הנראה, שמתבטאת גם בדברים אחרים, : כך למשל הוא לא מוכן לעשות בדיקת דם (יש לו גם חוסר ברזל), ועוד כל מיני דברים . האם ניתן להמליץ על משהו טבעי שיכול לעזור לבעית החרדה ? תודה

שלום חד משמעית לא מטפלים בלי בירור. הייתי ממליץ לפנות למרפאתי להבדק עיי רופא פנימי וכן עיי ד"ר שלזינגר שהיא פסיכולוגית מומחית במצבי חרדה. דר דיין

23/05/2010 | 12:58 | מאת: דני

תודה על תשובתך, האם אתה יכול להמליץ על מישהו באזור באר-שבע? האם אתה ממליץ לטפל פרטי או שאפשר ללא חשש דרך קופת חולים? הילד הסכים בסופו של דבר לבצע בדיקת דם ויש לו אנמיה וחוסר ויטמין B12 . דרך אגב בנוסף לחרדה הוא תמיד אומר על כל דבר שאין לו כח ואולי זה חלק מהעניין שמונע ממנו לעשות דברים. האם אתה חושב שחוסרים אלה יכולים להיות סיבה למצבו? תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת