דלקת ראות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/05/2010 | 16:43 | מאת: עדן

בתאריך 5\8 התגלתה אצלי דלקת ריאות שלוותה בחום גבוהה .בגלל רגישות לפנצילין נתנו לי רוקסו 150 ל-10 ימים. כעבור 4 ימים נראה שהאנטיביוטיקה הזאת לא מספיקה והוסיפו לי זינט 500 . את שני הסוגים אני לוקחת כבר 4 ימים אבל אני לא מצליחה להוריד את החום שעומד על 38-3 בערך.כמו כן הרגשה של בחילה וכמובן הרגשה כללית רעה. שאלתי האם התנהלות המחלה הינה רגילה או שעלי לבקש עוד בדיקות או דעה נוספת. אודה לך מאד באם תענה במהרהץ.... תודה ושבת שלום.

שלום השילוב של אנטיביוטיקה שקיבלת מאד הגיוני-וחייב לתת תגובה -אם הבעיה זיהומית. אם תוך יום אין התחלת שיפור יש לפנות שוב לרופט המטפל לשקול כיוון טיפולי אחר. האם בוצע צילום חזה? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת