שאלה שרופאים לא יודעים בדיוק לאתר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/05/2010 | 21:52 | מאת: א

אני בן 25. חולה באסתמה-מטופל בסימביקורט, במעקב ודי בשליטה מלאה, ומקוליטיס כיבית- גם במעקב ומטופל ברפאסל, והמצב די בשליטה מלאה.מזה כשבועיים אני סובל בחילות ומרצון להקיא(לא יוצא למרות הרצון), מתחושה כללית לא טובה, חוסר מוטיבציה, תאבון הולך ויורד. תשובות בדיקות הדם תקינות ולא מראות משהו מיוחד כך גם בדיקות השתן. הרופאים גם אא"ג,גם רופאת משפחה וגם בבדיקות אק"ג אין דבר מיוחד.תחושות רעות אלו גורמות גם לסוג של דיכאון מכיוון שלא מאתרים את הגורם לזה. ההרגשה האישית שזה סוג של וירוס, או דבר אחר שאינו עוזב אותי. מה דעתך בנושא ?

שלום חיב להיבדק. יתכן ומדובר בזיהום ווירלי- אך יותר סביר שזו התלקחות של הקוליטס.. יש על מה לשוחח. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת