סימפטומים מלחיצים ביותר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/06/2010 | 23:25 | מאת: מיכל

ערב טוב לפני יותר משבועיים חשתי עייפות וחולשה נוראית. בצעתי בדיקות דם . מעבר לכולסטרול גבוה, שאר הבדיקות תקינות. הרופאה העירה את תשומת ליבי שבשקיעת דם EsR תוצאה 39 היא גבולית. לאחר שבוע החל חום נמוך בשעות הערב [ 37.2-37.5] לגבי זהו חום משום שבדרך כלל הנורמה 35.6 בנוסף לכך החלו לי כאבים בשולי הבטן בצד ימין. פניתי לרופאת נשים , שהיססה רבות אם לתת לי אנטיביוטיקה לאור הרגישות בשחלה , וחשש לדלקת באגן. קיבלתי אוגמנטין 875 מ"ג פעמים ביום ועוד כדור אחד דוקסילין למשך 7 ימים. התחלתי את הטיפול ביום שני בערב. החום עולה מידי ערב . בנוסף לכך אני חשה היום כאילו אני הולכת להיות חולה: כאבי צוואר . ראש, גרון. ועייפות נוראית. מה לדעתך יכול להיות המצב בו אני נתונה. ברצוני לציין שאני אדם חרד מאוד. וכל מה שיש לי בראש זה סרטן דם. תודה מראש על תשובתך

שלום חסרים לי פרטים קליניים כדי להיות מסוגל להתייחס. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת