פעימות לב מהירות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/06/2010 | 23:33 | מאת: גילי

שלום אני בת 47 ולא מקבלת את המחזור החודשי כבר כמעט שנה. לאחרונה יש לי פעימות לב מהירות ופתאומיות כמו פעימות בהתרגשות,לזמן קצר מאוד מאוד ואחרכך הקצב הא רגיל.הדבר חוזר על עצמו לעיתים קרובות ובעיקר בשעות הערב והלילה. אני מטופלת באלטרקוסין, עקב תת פעילות של בלוטת התריס. האם יש מצב לדאגה או שזו אחת מתופעות גיל המעבר? תודה

שלום רב יכול להיות קשור לגיל המעבר אך יכול להיות גם קשור לחוסר איזון טירואידלי. הייתי ממליץ ביצוע אקו לב והולטר לבירור סוג הפרעות הקצב. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת