עזרה דחופה לשוהה בחו"ל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/06/2010 | 14:35 | מאת: ital

אבקש לדעת האם תופעה כזו מוכרת לך ותוכל להפנות אותי לבדיקה המתאימה ולפיתרון? אני סובלת מתחושה של חול בצד שמאל של הגרון, כתוצאה מזה יש לי קושי בנשימה, התופעה מתעצמת בזמן מאמץ (כרכיבה על אופניים וכשהראש כלפי מטה) סבלתי גם מעייפות וחולשה (זה קצת יותר טוב ב 3 ימים האחרונים) אך לא חזרתי לעצמי עברתי בדיקות שונות כולן היו תקינות: אאג, בדיקת דם לדלקת, את הריאות שמעו, בדקו אם יש תסחיף ריאתי והתקף לב, הכל 100% אני מרגישה שינוי קל בדחף האכילה שלי, לא יכולה לאכול כמויות כמו בעבר, אוכלת פחות בכל פעם, תחושת בטן מלאה (אולי כי הקיבה, ריאות וכלי הנשימה קרובים)?

שלום חסרים לי במה שיותר פרטים קליניים לגביך כדי שאהיה מסוגל לענות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת