בעיית VIT B12

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/06/2010 | 13:15 | מאת: ימית

שלום רב אני בת 29 לפני שנה לערך אובחן אצלי חוסר בVIT B12 קיבלתי סדרה של 4 זריקות וכדורים להשלמה בבדיקה האחרונה אצל רופאת המשפחה לאחר בדיקות דם התגלה אצלי שוב מחסור והערך עומד על 274 וברזל בדם עומד על 43.6 באותו יום קיבלתי זריקה אחת והרופאה אמרה כי אני מסוג האנשים שמעיים לא סופגים את הויטמין B12 שאלתי היא: מה זה אומר שמעיים לא סופגים את הויטמין? והאם קיימת אפשרות להעלות את הערכים? האם בדיאטה מתאימה ניתן להעלות את הערכים? האם זה נוגע גם לשאר הויטמנים הנחוצים לגוף (שהמעיים לא סופחים)? סליחה על אורך השאלה בברכת יום טוב ימית

שלום מדובר על הפרעה בספיגה במעיים - והיא ברוב המקרים לא מבודדת לוויטמין אחד אלא כמה. את מוזמנת ליצור קשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת