ייעוץ דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/07/2010 | 17:15 | מאת: אור

יש לי כאבים כבר 3 חודשים בבטן התחתונה בצד ימין ומפשעה ימינית וגב תחתון לכיוון האגן בימין . הייתי אצל גניקולוג, כירוג, אורטופד שכל רופא מעביר אותי לרופא אחר .עשיתי כמה בדיקות ,בדיקת סיטי- שהייתה תקינה ,בדיקת מיפוי עצמות-תקין.נשלל בקע מפשעי ,וכן דלקת תוספתן . בדיקת אולטרא סאונד למפשעה נכתב כך : הודגמה בלוטת לימפה בעובי 0.44 ס"מ, צורתה לא תקינה היכולת להתאים לבלוטת לימפה דלקתית פרט לכך הדגמה תקינה של הרקמות הרכות במפשעה הימנית . לא הודגם בקע מפשעתי . באזור אחיזת השרירים לעצם הפוביס, הודגם אזור היפראקוגני רגיש מאוד בלחיצה עם המתמר,כביטוי לאזור דלקתי או כביטוי לקרעים בסיבים של השריר, באזור אחיזתם לעצם. תוצאות בדיקת הדם הם:(שנערכה לפני כשבוע ). ALK.PHOSPHATASE- 112 (35-105) WBC- 11.0 (4.8-10.8) 32.6 (33-36.7) MCHC- ESR- 99 (2-37) C-REACITVE PROTEIN- 2.39 (0.00-0.50) בדיקת אולטרא סאונד מפשעתי נוספת שערכתי ביום ו" האחרון נכתב כך : הדגמה תקינה של הרקמות הרכות במפשעה הימנית . לא הודגמו תהליכים. לא הודגם בקע מפשעתי עדיין באזור אחיזת השרירים לעצם הפוביס ,הודגם אזור היפראקוגני רגיש מאוד, להיום בגודל : 0.97*0.12 ס"מ. אין עדות לממצאים נוספים . אין עדות לבלוטת לימפה . ברצוני לציין אני בחורה צעירה בת 38 , בריאה, לא ספורטאית . לא קיבלתי שום טיפול רפואי עד היום. כ- 3 חודשים ע"י הרופאים השונים ,שהריצו אותי מרופא לרופא ואינם יודעים מה לעשות ? אנא עיזרו לי בבקשה לדעת מה מצבי ? איזה בדיקות נוספות עליי לעשות ?ומה לעשות על מנת להבריא? בתודה מראש ויום מקסים אור

שלום רב אין ספק שמגיע לך טיפול אנטיביוטי די מסיבי . יש לך -כך נראה לי - מעין אבסס וזה מה שרואים בבדיקות ולכן הכאבים. את מוזמנת ליצור קשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת