עליה בקלציום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/07/2010 | 11:07 | מאת: לליב

ב3 בדיקות דם בצום ב16 חודשים עלה לי הקלציום: מ 9.6 ל10.21 ול10.41,כשגבול הנורמה 10.6. אני נוטלת ויטמין D.האם יש קשר? אם כן,מה לעשות? אני בת 65. שאלה נוספת:מה עושים עם אתקן,לטיפול בלחץ דם,שעכשיו בחדשות.? תודה על תשובתך.

שלום וויטמין ד יכול להעלות את רמת הקלציום. הפסיקיק לקחת אותו ושתי הרבה ץ בוא נחכה עוד קצת לפני שנסיק מסקנות לגבי האטקנד. דר דיין

21/07/2010 | 13:03 | מאת: לליב

תודה ד"ר על תשובתך. מה שלא היה לי ברור:לשתות הרבה ?מה?. תודה על תשובתך.

30/07/2010 | 11:02 | מאת: לליב

בתשובתך המלצת לשתות הרבה.לשתות מה? המילה שכתבת שובשה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת