ציסטה קורטיקלית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/07/2010 | 16:47 | מאת: יניב

שלום רב, אני בן 40 ומזה כשלוש שנים סובל מאפיזודות באות וחולפות של תחושה כללית רעה, חולשה סחרחורות וצמרמורות ואי נעימות במערכת העיכול שנמשכות מס' קצר של ימים וכמו שהן באות גם חולפות. עשיתי בדיקות דם כלליות וספציפיות למשל להליקובקטר ואי סבילות ללקטוז. כל הבדיקות תקינות. רק שבאולטראסאונד נמצאה ציסטה קורטיקלית בכליה שמאלית גודל - 3 ש"מ. רופאת המשפחה לא המליצה על שום טיפול. אני יודע שכבר כמה שנים יש לי את הציסטה הזו והיא מעט גדלה, אני חש גם מדי פעם במיחושים במותן שמאל. האם ייתכן כי הציסטה הזו היא הגורם לכל האפיזודות הללו? האם ניתן לצמק ציסטות בעזרת עשבים/צמחי מרפא ספציפיים? תודה

שלום לא נראה לי שמקור הכאבים או התחושות בציסטה הקורטיקלית. לא מכיר דרכים טבעיות להקטנתה של הציסטה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת