טיפול אלטרנטיבי באנטי רפלוקס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/07/2010 | 23:50 | מאת: ליאור

שלום לפני מספר חודשים אובחן אצלי תופעת אנטי רפלוקס,ע"י אנדוסקופיה אצל גסטרולוג. הטריגר לבדיקות היה הדבקות בחיידק הליקובקטר פילורי אשר טופל בטיפול אנטיביוטי ולאחר בדיקת תרחיף נשיפה התוצאה חזרה שלילית. קיבלתי טיפולים בכדורים נוגדי חומצה דוגמת אומפרדקס ופמוטידין ובלנסופרזול ולאחרונה לנטון. גם בהקפדה על נטילת הכדורים לא חשתי הקלה.מנסה בכל כוחי לעמוד בכללי האנטי רפלוקס מבחינת אוכל וכד' אך לא תמיד בהצלחה עקב תחושות רעב תכופות ואכילת דברים לאו דווקא טובים. ברצוני לקבל המלצה על טיפול אלטרנטיבי וטבעי שכולל תפריט ותוכנית טיפול עם מסגרת כמובן עם התחייבות מצידי כי אני סובל מאוד מכאבים בחזה ותחושת בערה באזור הכיבה. תודה.

שלום מומלץ מאד לבוא לשיחת פתיחת תיק ולתף פעולה בשינוי יסודי של כל הרגלי האכילה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת