טיפול בהליקובקטר באמצעות אוזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/07/2010 | 13:16 | מאת: לילך

שלום המטפל שלי זיהה אצלי הליקובקטר על פי התבוננות בלשון וכן בדיקות דם טופלתי בטנקטורות אך הם לא הועילו אני מעוניינת לדעת אם אפשר להפטר מהחיידק בטיפול באוזון תודה לילך

שלום חד משמעית שתית מי אוזון יעילה מאד לחיסול הליקובקטר. דר דיין

28/07/2010 | 16:54 | מאת: 5 שאלות

1) מה אחוז ההצלחה בטיפול באוזון בחיידק ההליקובקטר בהשוואה לאחוז ההצלחה בטיפול אנטיביוטי. 2) מה משך הטיפול הממוצע באוזון בטיפול בהליקובקטר ומה העלות הממוצעת של טיפול זה? 3) באילו עוד זיהומים חיידקיים מומלץ טיפול באוזון במקום טיפול אנטיביוטי? 4) האם טיפול באוזון יעיל גם נגד נגיפים ופטריות? 5) קראתי שגם מי כסף מחסלים חיידקים. האם יש לך נסיון בזה, ומה היעילות של מי כסף בהשוואה ליעילות של טיפול באוזון?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת