חוסר אנרגיה לתיפקוד יום יום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/07/2010 | 19:15 | מאת: אהרון

שלום רב. אני גבר בן 58. יש לי בעיה שהיתחילה לפני חודש וחצי לערך. אני התחלתי "לאבד" אנרגיה בצורה חזקה ביותר.אני כל הזמן ישן ואין לי כוח לתפקד בצורה נורמלית כל הזמן.הייתי אצל רופים , עברתי בדיקות , אך שום דבר לא עוזר. אני גר ברמת גן ומחפש רופא משפחה טוב שהוא מומחה ברפואה פנימית. אם אתה יכול להמליץ על מומחה לצורך התייעצות. נא להיתקשר לפלפון : 0523663586. אם אפשר בצורה דחופה. תודה מראש אהרון

שלום הגעתה לכתובת הנכונה. נא צלצל ל--036496888 וקבע פגישה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת