צילום חזה/ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/07/2010 | 15:26 | מאת: בנימין

נשלחתי מטעם העבודה לבדיקות כלליות והממצא לצילום חזה פ-א נרשם : סרעפת שמאל ישרה ומתוחה וסינוס קוסטופרני סגור. יש לציין כי לפני 25 שנים הייתי מאושפז וכתוצאה מאויר שנכנס לריאה דרך האינפוזיה,היה לי נקז בריאה השמאלית.אני בן 43,בריא בדר"כ ועוסק קבוע בספורט,ללא כאב בריאה כלל. האם הממצא הוא כתוצאה ממה שהיה בעבר ואין ממה לחשוש או שיש לעקוב/לפנות לבדיקות מקיפות יותר?מה הכוונה לממצא הזה ?לתשובתך אודה .בנימין

שלום בסבירות רבה הממצא בצילום חזה מקורו בתהליך שעברתה בילדותך. לא הייתי מבצע בירור נוסף!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת