הזעה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/08/2010 | 23:04 | מאת: משה

שלום לאחר ארוחה רק של פירות רבים ( הרבה תאנים , סברס מנגו ) (קצת טחינה שהסוכר לא יעלה וירד מהר) לאחר זמן מה אני מזיעה חזק מאד נוטף מים ממש כשעה שעתיים . נזכרתי שגם שנה שעברה בעונת התאנים שהתנפלתי עליהם בדיוק אותו דבר היה. י בן 60 בדיקות סוכר בצום בבוקר בין 70 ל90 בשנים האחרונות . 1)מה הגוף משדר בהזעה הרבה הזו? ומה יקרה אם נזיע ככה 6עד 8 פעמים בשנה , בעונת התאנים? תודה לתשובה מקיפה

שלום רב ניתקלתי בתופעה דומה - לא רק עם תאנים. אין לי הסבר חד משמעי- אך יש אפשרות שמדובר באיזו שהיא תגובה אלרגית.. הייתי שוקל להמנע מסוגי מזונות אילו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת