דלקת בערמונית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/08/2010 | 21:27 | מאת: חן

שלום דוקטור אני בן 30 נשוי + 3 ולפני 6 שנים בערך קיבלתי דלקת בערמונית כנראה עקב מין אוראלי שקיבלתי ומייד אחריו איבר המין שלי התנפח וחזר לשגרה עבור מספר שעות אבל מה שנכנס וחדר לערמונית מלווה אותי כבר 6 שנים עשיתי מספר בדיקות של מבחן 4 כוסות שכולם יצאו חיוביות עם החיידקים strep.viridans staph.aureus אני מדבר על 4 בדיקות בשנים האחרונות שכולם היו חיוביות לחיידקים הללו . קיבלתי מספר סוגי אנטיביוטיקות אך ללא הועיל שום אנטיביוטיקה לא הצליחה לחסל את החיידקים האלו . אני חי חיים נורמאליים למדתי לחיות עם החיידקים שאחת למספר שבועות / חודשים מתפרצים בכאבים איומים ואז מתחילה עצירת שתן קלה , כאבים באיזור הערמונית ובהשתנה ולאחר שבועיים של כל התפרצות הכל נרגע עד לפעם הבאה. האם לרפואה המודרנית אין פתרון אמיתי לבעיה שלי ? אני יודע שלאנטיביוטיקה קשה לחדור לערמונית .. האם אין דרך כלשהי כן לצאת מהסיפור הזה .... ממתין לתשובה בציפיה תודה חן

שלום ממליץ לך מאד להכנס לאתר שלי ולקרא. אם יהיו לך שאלות - אתה מוזמן להתקשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת