נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/08/2010 | 00:11 | מאת: נטע

שלום, אני בת 35 סובלת כבר זמן רב מאוד מנוזלים באוזניים וכתוצאה מכך מירידה בשמיעה. עשיתי כבר בדיקת שמיעה אחת שבה נמצאה אכן ירידה משמעותית בשמיעה באוזן ימין. הרופאה נתנה לי כדור שהיה אמור לייבש את הנוזלים, אך הוא לא עזר. חזרתי אליה היום לאחר מספר שבועות והיא הפנתה אותי לבדיקת שמיעה נוספת ואמרה שייתכן ויהיה צורך בניתוח כפתורים. שאלתי היא האם יש אלטרנטיבה לניתוח כפתורים? טיפול אלטרנטיבי כלשהו? יש לציין שלאחרונה יש שיפור מסוים (והרופאה ראתה אותו גם בבדיקה) אבל עדיין זה מציק לי, מרגישה את האוזן הימנית סתומה ולא שומעת טוב באוזן הזאת. בכל זאת לפני ניתוח כפתורים הייתי רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבה. תודה

שלום חד משמעית -לא כפתורים. או - קצת סבלנות או שתשקלי טיפול הומיאופתי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת