איבחון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/08/2010 | 11:51 | מאת: קטי

לפני 3 חודשים בבדיקת דם שיגרתית נימצא כי ה-PLT אצלי גבוה מהנורמה,570, כמו כן LDH גם גבוה בסביבות ה-750. הופנתי להמטולוג שהמליץ על אספרין ועל מעקב.את האספרין אני לא נוטלת בינתיים.אני בגיל 55,עודף משקל 12 קג,עושה הליכות כל יום 45 דקות.רמת הסוכר לאחר העמסה 115 .נוטלת סטטין 20לאחרונה מרגישה קושי ברגליים רק בעלייה במדרגות .כל הבדיקות שעשיתי תקינות.משתדלת לא לאכול קמח,סוכר,בשר מעט גבינות..נוטלת לציטין וכדורי פאפיה מקבלת חלבון מהטופו.האם יש תוספים נוספים שמומלצים במצבי? האם מעקב בלבד זה בסדר?

שלום רב למה רפואה פסיבית? אם תרדי במשקל יש סיכוי סביר שרוב הבעיות יסתדרו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת