שאלה בנוגע לתסמינים מתמשכים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/08/2010 | 13:49 | מאת: ירדן

אני כבר חודש וקצת סובלת ממספר תסמינים כתוצאה מהחספות לוירוס (לדבריו של הרופא) לאחר בדיקות דם שגרתיות לא גילו כלום, בשבועיים האחרונים הכאב עבר לגרון, הכאב הוא די עדין אך לא עובר. משלשום אני צרודה למרות שלא צעקתי כלל, התחושה הכללית שלי די טובה חוץ מהשרפה בגרון ודקירות מידי פעם בריאה הימנית. לפני כמה ימים גיליתי שיש במזגן שלי פטריות, האם יכול להיות קשר בן הדברים? ואם זהו אכן וירוס אין זה אמור היה כבר לעבור?

שלום נראה לי שזה קשור למיזוג ולשינויי הטמפרטורה הרבה לפני שזה קשור לפטריות במזגן. הייתי מחכה מבלי לעשות דבר-אולי לגרגר עם מי מלח ולימון. בהמשך הייתי שוקל לחזור על הבדיקות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת