דימנסטיה בגלל תרופות?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/09/2010 | 00:15 | מאת: חנה

אמי בת 77 עד עכשיו תפקדה מצויין. בחודש האחרון שמתי לב לשיכחה פתאומית ובלתי מוסברת (תוך דקה שואלת פעמיים את אותה השאלה). יש לי הרגשה שמצב זה נובע מכמות מאד גדולה של תרופות שהיא מקבלת כמו קומדין וגם טבעפירין, קדקס, אנלפריל, נורמיטן, DISOTHIAZIDE' NORMOPRESAN, AMIADORONE.METFORIN' GLUCORITE' OMPERADEX' SIMVASTIN' VESICAR' האם אחת התרופות או שילוב של כמה מהן יכול לגרום למצב של אמי? מה עושים? למי לפנות? הרופא שלה בחופשה ארוכה. המצב מחמיר מיום ליום והרופא שלה בחו"ל.אודה מאד על תשובה בחוזר.

שלום התשובה - כן לכל השאלות. לא ניתן לשנות או להפסיק תרופות באינטרנט ללא בדיקה יסודית ופתיחת תיק . את מוזמנת להתקשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת