למגר את ההרפס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/09/2010 | 19:13 | מאת: ענבל

שלום ד"ר דיין, אני סובלת מהרפס (סימפלקס, כך נדמה לי) זה 20 שנה בשפתיים ובאף. זה הולך ובא, הולך ובא. עברתי טיפולים רבים בקינסיולוגיה ובשיטת אייפק ואף נטלתי תרופת זובירקס. כלום לא עוזר - הולך ובא. נמאס. שמעתי על הנושא של מי כסף וברגע היכנסי לאתר זה ראיתי את ההודעה שמתחתיי... שמדברת על שרלטנות. אשמח לשמוע דעתך, על אפשרויות הטיפול האלטרנטיבי. תודה,

18/09/2010 | 23:22 | מאת: ענבל

תודה ושנה טובה

שלום אין לי נסיון טוב עם מי כסף בהקשר להרפז בשפתיים.כן הצלחתי במס מסוים של מקרים עם מי ומשחת אוזון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת