חיידקים פרובייוטים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/09/2010 | 18:25 | מאת: אירסונית

שלום, בעקבות לקיחת אנטיביוטיקה הומלץ לי על שמוש בחיידקים אלו. מהן ההמלצות לגבי זמן אופן השימוש? לפני אוכל או דווקא אחרי הארוחה? האם ניתן לקחת עם ויטמינים אחרים? האם ניתן לקחת עם תרופות שונות שאינן אנטיביוטיקה,או שיש להפריד בינהן? תודה

שלום מומלץ לקחת פרוביוטיקה במקביל ללקיחת האנטיביוטיקה ואחר כך במשך מס שבועות - וזאת בהתאם לתמונה הקלינית. ניתן לקחת עם וויטמינים אחרים ואפשר או עם אוכל אך עדיף על בטן ריקה. לאחר פתיחת המיכל יש לאחסנו במקרר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת