שורף באזור גיד אכילס (

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/09/2010 | 23:03 | מאת: חיים

שלום רב אני בן 44 עובד עבודת משרד .. שוקל 87 גובה 178 מתאמן פעילות עם מאמן אישי כבר כשנה 2 פעמיםבשבוע שעה . לפני כשנה אובחן אצלי דלקת בגיד אכילס הרופא אמר שאפשר לנסות הפסקה שבועיים +ארקוקסיה +פיזיוטרפיה ואפשר לחזור לשחק .. באמת שיחקתי והיה שיפור ..לאחרונה זה כנראה חזר בעוצמה ממש שורף לי ואני לא נהנה לשחק ..(3פעמים בשבוע )... אני מבקש כל עצה עזרה ודרך שיעזרו לי בבעיה הזו שבבוקר איני מצליח לדרוך על הרגל בגללה .... ושאוכל עדיין לשחק .....

שלום הרם טל למס 03-6496888 ובקש לשוחח עם דר טובי האורטופד. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת