הזעת יתר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/09/2010 | 21:56 | מאת: חיה

בעלי בן 59 סובל מהשמנת יתר. מטופל בתרופות להורדת כלורסטרול, לחץ דם וסכרת (2). לאחרונה סובל 24 שעות מהזעת יתר בכל חלקי הגוף בצורה קיצונית, גם תוך כדי שינה, גם שלא עושה פעילות גופנית,בלוטת התריס תקינה. זה מפריע מאד לעצמו ולסביבה. מה עושים ,? מה הסיבה? ולאן פונים?????? . בנוסף, בני מתקרב לגיל 17, סובל מהזעה בכפות הידים בלבד. האם אפשר בגיל הזה לעבור ניתוח להפסקת הזעה? תודה על המענה שאקבל.

שלום לגבי הבן התשובה חיובית.רופא מומלץ דר לנדאו מבית החולים וולפסון. לגבי הבעל יש רק פתרון אחד - לרדת במשקל ואז ישתפרו רוב הבעיות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת