חוסר יכולת לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/10/2010 | 11:07 | מאת: צורי

שלום רב אני בחור בין 38 ,לאחר טיפול משולש בעקבות הליקובקטר. מידיי פעם, גם לאחר הטיפול עדיין תלונות פפטיות. עם המשך ברור ,בנתיים US בטן עליונה תקין.גסטרוסקופיה בקרוב. אבל מה שמפריע לי במיוחד שקשה לרדת במשקל לוקח לי המון זמן לעקל את האוכל,יש גם הפרעות שינה . לפעמים אני חייב בונדורמין 1.האם זה יכול לצביע על בעיה בבלוטת התריס TSH תקין כל הזמן.? 2.והאם לרפואה המשלימה יש מה להציע.? נ.ב הפסקתי לעשן לפני למעלה משנתיים. בכבוד רב צורי

שלום שלח צואה לבדיקת קנדידה במעבדה בבית חולים אלישע. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת