טיפול ביתר שומנים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/10/2010 | 09:34 | מאת: אלי

אני בן 62 עם ערכים גבוהים של כולסטרול ולאחר שלא הצלחתי עם דיאטה הוחלט על התחלת טיפול בסטטינים. ניסיתי את כל סוגי הסטטינים הקיימים בסל : סימובי , ליפידל , קרסטור וליפיטור. הבעייה היא שבבדיקות יש לי ערכים גבוהים של בילירובין לאחר השימוש בסטטינים. אין לי תיסמונת ג'ילברט !!!!!!!!!!! מה עושים???

שלום שלב דיאטה נכונה עם מינון מספיק של אומגה 3 ממקור צימחי בשילוב עם מס טיפולי אוזון (לניקוי הכבד ).אין לי ספק שיהיו תוצאות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת