נטילת תרופות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/11/2010 | 03:31 | מאת: חיילת

אני בת 22 ולפני 3 שנים בזמן הצבא רצינו אני וחברות להוציא גימלים מישהו נתן לנו רעיון לבלוע הרבה כדורים של אקמול או אופטלגין ושזה יעשה כאילו יש לנו בעיה בכליות. לקחתי בערך 20 כדורים ובאמת זה הראה שיש רמה של קריאטנין גבוהה אושפזתי למשך שבוע עד שזה התאזן ושוחררתי. במהלך האישפוז לא ציינתי שבלעתי מספר רב של כדורים ועד היום אף אחד לא יודע גם לא עשיתי שטיפת קיבה וכדומה. חזרתי לפעילות רגילה ולאחר כשנה התחלתי להרגיש חלשה כל הזמן גלי חום בכל חלקי הגוף ירידה במשקל. רציתי לדעת אם יש קשר בין השניים או שהכל כבר עבר. אני רק רוצה לציין שאין לי נטיות אובדניות פשוט זאת הייתה שטות שאני מקווה שאני לא אצטער עליה כל חיי. אודה לך אם תענה במהרה

שלום יש סיכוי שקים קשר. חייב לשבת איתך לפתוח תיק מסודר ולעשות בדיקות דם ושתן מקיפות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת