מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/11/2010 | 12:51 | מאת: מיכה

שלום לכולם שמי מיכה ואח שלי גם אובחן כחולה סקלרודרמה, בתחילה הוא היה סובל מכאבים עזים בכפות הידיים הם היו הופחות כחולות או לבנות וממש מתנפחות. כיום יש החמרה והתחילו לו פצעים מרובים בפנים ועל כך הוא מאושפז בבית חולים. אנא מכם למי שמכיר ויכול להמליץ על טיפול או רופא טוב. אשמח לתגובה.

16/11/2010 | 22:55 | מאת: אתי

בבי"ח תל השומר ישנה רופאה מצויינת המתמחה במחלת הסקלורודמה, דר' שובן שהינה מומחית למחלה זו והינה גם בן אדם אנושי שאפשר להתיעץ איתו. היא יסודית ואחראית ומתיעצת עם רופאים רבים בעניין כל חולה וחולה (לצערי יש לי במשפחה חולה במחלה זו)הרבה בריאות אתי

שלום נא צור קשר ונשוחח טלפונית. דר דיין

19/11/2010 | 13:19 | מאת: סיגל

שלום רב אנני יודעת היכן אתה גר אבל יש פרופסור נהדר בשם פרופסור רוזנר והוא מנהל מחלקה בבית חולים בני ציון בחיפה וגם מקבל במרפאה פרטית גם אני חולה במחלה ומטופלת אצלו וכל הצוות הרפואי שם מקצועי ודקדקן יש תרופות מצוינות שעוזרות בנוסף כדאי לך להכנס לאתר של תמיכה הדדית לחולי סקלרודרמה ותמצא שם את כל האינפורמציה הרפואית על המחלה ותגובות של חולים וותיקים שתומחים מכל הלב המון בריאות ים סבלנות סיגל

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת