כולסטרול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/11/2010 | 08:39 | מאת: אלי

שלום רב, אני מטופל מזה כשנתיים בכדורי simvacor להורדת כולסטרול. לאחרונה הרופא הגדיל את המינון מ20 ל40 מ"ג.(מסתי 120 ק"ג/1.9 מטר). אני עוסק בספורט אנאירובי(משקולות) הרבה שנים. לפני כשלושה שבועות, בעת ריצה לא מאוד מאתגרת (במסגרת כדורגל עם הבן), נקרע לי גיד אכילס של רגל ימין. נותחתי וכעת אני עם מגף קיבוע בזווית 30- מעלות. האם יש קשר לתרופה? במידה וכן, מה ההמלצות לגבי שאר הגידים? האם יש דרך לשקמה באופן מלא? תודה.

שלום קרוב לוודאי שאין קשר. לגבי כל שאר השאלות של שיקום פנה לאתר אחר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת