CPAP

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/11/2010 | 10:58 | מאת: בן 67

שלום אני משתמש במכשיר CPAP עם מעשיר לחות במסכה אפית+פה (נושם מהפה) למרות זאת אני מתערר בלילה עם יובש חזק בפה שמאלץ אותי לקום לשטוף הפה במים ורק אז לחזור לישון. בבדיקות שעשיתי אין לי בעית סכרת אני בנורמה 99 התופעה היתה קימת לפני המלצת מעבדת שינה ויוצי המעבדה המליצו להוסיף מעשיר לחות לפתרונה אבל בפועל התופעה קיימת וגורמת לי לאי רציפות בשינה אודה על המלצותיך

שלום נא בדוק אפשרות של פטריית קנדידה על הלשון או במערכת העיכול.(www.candidacenret.co.il ) דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת