שאלה לגבי תרופות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/12/2010 | 21:52 | מאת: הגר

אני לוקחת ויאפקס, רמיטנס וסימבקור. קיבלתי מעוסק ברפואה סינית תערובת של צמחים להרזייה. התערובת מכילה בולדו, פוקוס, טרקסקום (שורש ועלים) ועוד רכיב שלא בדיוק תפסתי את שמו, משהו כמו חמציות. אחרי חודש לערך, פיתחתי גם עצירות וגם צמא בלתי ניתן להרוויה. כל כמה שאני שותה, הפה שלי נותר יבש כאילו שאני מול רוח מזרחית. האם יתכן שזו תוצאה של הצמחים או אינטראקציה בין התרופות שלי לצמחים?

שלום שתי התשובות באות בחשבון. נא הפסיקי את תערובת הצמחים הבילתי ברורה. דר דיין

16/12/2010 | 07:09 | מאת: הגר

האם התערובת היא לא ברורה בגלל הרכיב האחרון שלא תפסתי את שמו או שיש משהו בצירוף הצמחים הללו שנראה לך לא ברור? בכל מקרה הפסקתי אותה תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת