אומגה 3 ודילול דם אצל חולה פקינסון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/01/2011 | 13:08 | מאת: יהודה

מדובר בחולה פרקינסון בן 57 שנטל אומגה 3 של חברת "מרוולס" וזה מאד עזר לו בשליטה התנעותית, במצב רוח ובעיכוב ההתדרדרות. אך מטפלת ברפואה משלימה זיהתה אצלו באמצעות בדיקות דם "חסר דם" ולדבריה האומגה 3 מדלל דם ולא טוב לאדם שסובל מחסר דם לקחת את האומגה 3, ואכן הוא הפסיק לקחת את האומגה, אך מאז חלה התדרדרות וקושי תנועתי חזק יותר וכמובן ירידה במצב רוח. האם גם אתה מסכים להנחה שישנה בעיה לקחת את האומגה או שזה בכל זאת אפשרי ואולי במקביל לקחת משהו למניעת דילול הדם.

שלום אני לא אוהב מטפלות שמזהות וגורמות נזקים. חסר דם רואים רק בבדיקת דם ולא בדמיון!! נא לחזור לאומגה 3 ולהנות מהיתרונות הטיפוליים שלו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת