התקררויות חוזרות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/01/2011 | 23:57 | מאת: רמי

אני בחור בן 27 סובל מהתקררויות חוזרות כרוניות שמשתקות אותי למיטה הרגשה של חולשה חזקה כמו שפעת צמרמורות חזקות קר לי כל הזמן יותר מלשאר הסביבה באופן ניכר כל הזמן צמוד לתנור ומתלבש חם. אני גם אסמטי אז במהלך ההמחלה האסטמה מתגברת ונהיה לי קוצר נשימה. לפעמים זה בא עם נזלת ולפעמים לא אבל תמיד תחושה חזקה של חולשה וכאבי שרירים וצמרמורות. העניין הזה נמשך כבר כמה שנים הולך ובא ובשנה האחרונה הייתי חולה חצי שנה ברציפות כל פעם מתקרר מחדש בלי יכולת לעשות כלום. בקיץ יש הפוגות ויותר טוב ובזמן החורף אני שוב תופס את זה ולא מצליח לצאת כל קור הכי קטן ומתחיל לי סיבוב נוסף של המחלה. בבדיקות הדם לאורך כמה שנים הכל יוצא תקין וכל הבדיקות הגופניות תמיד תקינות. הייתי אצל מספר רופאים מכל התחומים שלא ידעו איך לעזור לי וגם בתחום האלטרנטיבי ניסיתי הכל אם זה דיקור וצמחי מרפא ונטורפותיה והמואופטיה. מה עליי לעשות או אם אתה יכול להגיד לי לאיזה כיוון לפנות כי אני כבר מיואש. ??? תודה רבה

שלום אתה מוזמן לבוא לבצע מס טיפולים לשיפור התפקוד החיסוני שלך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת