כאבים חזקים באצבעות כף היד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/01/2011 | 16:04 | מאת: אלעד

שלום, מזה שלושה ימים הנני סובל מכאבים בשתי אצבעות של כף יד שמאל (בוהן ואצבע) - אחרי שהרמתי משא כבד. על האצבעות יש סימנים אדומים ונראה לי שאלו סימנים שבהם הדם מתרכז יותר .. לאחר סחיבה של חפצים כבדים ! מה לעשות במצב כזה ? אלו כאבים חזקים כמו דקירות של מחט ואני לא יכול להפעיל בגל זה ... את יד שמאל שלי! אני בן 25 ואשמח לקבל תשובה מאדם מוסמך כאן בפורום. בתודה , אלעד

AKUO אם התמונה הקלינית לא תעלם בזריז אתה מופנה לאורטופד. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת