שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/02/2011 | 17:28 | מאת: רונה

ישלי שאלה... חתכתי את האצבע שלי עם סכין שהיא גדולה..החתך קטן אבל איבדתי מלא דם...כתוצאה מיכך הרגשתי כאב בטן שהלך עם כאב ראש נוראי וסחרחורת וזאת שניות ספורות אחרי שנחתכתי ואז איבדתי הכרה והתעלפתי...קמתי כשאני על הרצפה...לא הרגשתי שנפלתי והתעלפתי... זה היה החתך הכי חזק שאי פעם נתחתכתי... היו לי חתכים קטנים פה ושם והיו לי כאבי בטן קטנים וכאילו הרגשה שאני רוצה להקיא...אבל לא ברמות שזה הגיעה כמו במה שתיארתי.... מה זה אומר? שאני חלילה אנמית?

שלום זה אומר שאת בחורה רגישה . יש מקום להזהר בזמן לקיחת דם ולבצע אותה בשכיבה. אירע לך אירוע של עלפון או ממראה הדם או מהכאב של החתך. אין צורך בבדיקות נוספות. דר דיין

23/02/2011 | 03:47 | מאת: רונה

הבנתי,העלפון לא הגיע כי ראיתי דם,אומנם אני נבהלת ממראה הדם אבל התעלפתי כשאפילו לא הסתכלתי על הדם,אלא גם בגלל כאב החתך....זה אומר אולי משהו עליי? שאולי אני צריכה לשתות יותר מים?-במיוחד אני?... תודה רונה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת