בעיות זיכרון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/02/2011 | 17:21 | מאת: חן בן אליעזר

שלום לכולם, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, ואם לא- אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי. תמיד היה לי מוח חד וזיכרון מעולה. הייתי מסוגלת לזכור אלפי פרטים וחומר לימודי רק מקריאה. לפני שנה וחצי, בעקבות משבר גשי כלשהו, הכל השתנה. הזיכרון שלי נפגם, ואני לא מסוגלת לזכור פרטים ועלילות (שפעם היו הצד החזק שלי). מספרים התחילו להתהפך לי מול העיניים, לדוגמה, 56 נראה 65 וכו'. אבל הדבר שהכי מדאיג אותי, הוא שנראה שהפכתי ל"חכמה פחות". ישנם המון דברים מאד בסיסים ויומיומים שאני מפספסת. בכלל, נדמה לי שהתחילו לי תסמינים של קשר וריכוז- היכולת שלי לשבת ולהקשיב נפגמה מאד. כבר שנה וחצי שאני מגלה נטייה לדיכאון, ובקיצור- אני מרגישה שהמוח שלי משתבש. לפני כארבע שנים בערך, כשהייתי בת 15, היתה לי בעיה מוזרה- הייתי כמו "נעלמת" לכמעט שעה, אבל עדיין ממשיכה לתפקד. לא הייתי זוכרת כלום אח"כ. בעקבות ספר שקראתי (מוח מנצח) חשבתי שאולי מדובר בבעיה נוירולוגית שדורשת טיפול. אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה לא בסדר, ואם אני צריכה לפנות לרופא בעניין. בתודה מראש חן

שלום מעניין. אם הרושם שלך שיש עובדות שלא ניתן להתווכח איתם---יש מקום לבצע בירור מקיף פנימי וניורולוגי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת