יעוץ

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/02/2011 | 01:20 | מאת: מור

מזה שנתים אני סובלת מהתקפי הרפס חוזרים.. .זה פגויע לי בתפקוד היומ יומי ובאיכות החיי ניסיתי טיפול מוניע לא עזר.עכשיו מזה שלושה חודשים יש לי התקף הרפס כל שבועים שלוש באותו איזור. קיבלתי זוורקס 400 שלוש פעמים ביום שבע ימים וגם מינעתי 200 כל חודשים לא עזר ההתקפים חוזרים. הוספתי לי לזין פעמים ביום יש שיפור קל פחות שלפוחיות לוקחת ויטמין סי לחזק מערכת חיסון וגם אומגה 3 לריכוז ולחזק מערכת עושה דיאטה דלת ארגינין .........במעקב אצל ניתרותפית מקבלת טיפול ע"י הימופתיה זה עזר למערכת חיסון להתחזק אך עדין התקפים עכשיו יש לי רגישות באיזור כל הזמן וגם קנדידה בגלל ההרפס בשילוב צמחים ורפאה שעם טיפול מסיבי הצלחתי להשטלט על הקנדיד עדין יש התקפים ברפואה אומרים רק זוברקס אך זה לא ממש עוזר מה אפשר לעשות אך מטפלים האם אני יכולה לעשות טיפולי ליזר באיזור גינטלי ברגע שאין התקפי הרפס על מנת להפחית גירוי שם ע"י סכין גילוח כי האיזור רגיש וכל דבר עוה גירוי בעור מיוחד באיזור של הפצע הזה שחוזר על עצמו יש לי עוד שאלה הדבקת בן זוג אם משתמשים בקונדום ויש עצוץ ועדין אין שלפוחיות זה מדבק מתי מדבק בן וג ...האם קונדום מוניע הדבקות או שגם עם קונדום יש סיכוי תודה מראש

שלום את שואלת הרבה שאלות מבלי לתת בכלל פרטים קליניים כמו מינך בת כמה את נשואה עם או בלי ילדים ועוד ועוד. לא ניתן להתייחס לשאלה מבלי יקבל פרטים מלאים. דר דדין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת