פריטין נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/02/2011 | 21:00 | מאת: ירון

ד"ר שלום, אבא שלי בן 73, סובל ממס' בעיות רפואית: לחץ דם (מאוזן), פרפור פרוזדורים (מאוזן), MGUS, כאבי ראש 24/7 בשנתיים האחרונות. נוטל הכדורים הבאים: PLAVIX, PROCOR, ATACAND, NORVASC, DEPALEPT, XANAX, PRAVASTATIN, MEMORIT. לאור כאבי הראש שלו, הוא כמעט ולא יוצא מהבית. בבדיקת דם שעשה התגלה פריטין נמוך, ערך של 32 במקום 550. מהי הסיבה לכך? מה ההשלכות? האם וכיצד ניתן לטפל? בתודה מראש, ירון

שלום רמת פריטרן נמוכה יכולה להעיד על חוסר בברזל-ודרושות עוד בדיקות לאמת זאת. אין ספק שכל מחסור שקיים משפיע מאד על מצבו וכן גם על התגובה לתרופות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת