חולשה ורעידות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/02/2011 | 12:22 | מאת: יפה

שלום ד"ר, אני אישה בת 62. בריאה בסה"כ, למעט לחץ דם גבוה המאוזן ע"י תרופות. בדיקות הדם שערכתי לפני כחצי שנה היו תקינות למעט סוכר גבולי הנשמר ע"י דיאטה. השבוע במשך יום אחד הרגשתי ממש לא טוב. חולשה גדולה ורעידות בגוף עד כדי שנאלצתי לשכב. רק לאחר מנוחה, מצבי החל להשתפר. לפני כחצי שנה, גם כן היה יום אחד שהרגשתי את אותן התופעות. רציתי לדעת ממה הבעיה הזאת יכולה להיגרם ומה אפשר לעשות בנדון? תודה מראש, יפה

שלום[ לא ברור לי התמונה הקלינית. אם יחזור יש מקום לבירור מקיף. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת