ויטה קל + ויטמין D

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/04/2011 | 10:13 | מאת: שרית

בתשובת צפיפות העצם קיבלתי תשובה: "אוסטיאופניה" ורופא המשפחה אמר שאקח 2 כדורי ויטה קל + ויטמין . הרוקחת אמרה שיש באותו כדור תוספת של מינרלים. שאלותי: מתי עלי לקחת את הכדורים האם אפשר את שניהם ביחד ? (אני גם מקבלת טיפות של ויטמין די) ושאלה נוספת: מי בעצם לוקח תוסף של מינרלים, האם לשמוע לרופא המשפחה או לרוקחת שהמליצה שהתוספת שכתוב מינרלים יותר כדאית וגם היא יותר קרה.. תודה, וסליחה על האריכות.

שלום בת כמה את? האם את סובלת ממחלות נוספות או לוקחת תרופות נוספות? באיזה מינרלים מדובר ? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת