תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/04/2011 | 11:25 | מאת: נטע

שלום, אני עם תת פעילות בלוטת התריס, נוטלת אלטרוקסין מזה כ-3 שנים. שאלתי היא האם באמצעות אורח חיים בריא, תזונה נכונה ופעילות גופנית ניתן להאט את קצב ההידרדרות והניוון של הבלוטה, כאשר הבלוטה עוד לא מנוונת אלא רק מתפקדת בצורה לקויה?

שלום בת כמה את ? האם יש מחלות נוספות? אורח חיים יפה לא יחזיר פעילות לבלוטה יתכן וימנע המשך התדרדרות - לא בטוח. דר דיין

12/04/2011 | 16:30 | מאת: נטע

אני בת 35, סובלת גם מעצירויות וכאבי גב כרוניים. בדר"כ אני מתרגלת יוגה אבל לאחרונה בגלל כאבי הגב אני לא מתרגלת. מתחילה טיפול פיזיותרפיה בקרוב ובמקביל מחפשת מורה ליוגה תרפיה שיוכל לעזור לי עם כאבי הגב.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת