שימוש ב - PLAVIX + תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/04/2011 | 12:19 | מאת: רבקה

שלום, סובלת ממחלת מויה-מויה חסימת עורק במוח+היצרות כלי הדם) אני נוטלת -PLAVIX 0.75 (לדילול הדם) ליום.מועמדת לניתוח. האם מותר השימוש ב-PLAVIX = תוספי תזונה כמו: גרעיני חרדל וגרעיני צ'יה. גרעיני הצ'יה הם: פי 8 יותר אומגה 3 מדג סלמון פי 3 יותר ברזל מתרד פי 15 יותר מגנזיום מברוקולי פי 6 יותר סידן מחלב פי 3 יותר אנטיאוקסידנטים מאוכמניות כחולות יותר סיבים תזונתיים מזרעי פשתן יותר חלבונים מסויה כידוע לי חשוב מאוד להיוועץ עם מומחה כאשר נוטלים באופן קבוע PLAVIX אם יש באפשרותך לכוון אותי, אודה.

שלום שאלה מאד במקום. לדעתי יש מקום לקחת גרעיני ציה תוך לקיחת פלוויקס --אך יש מקום לעקוב אחר תיפקודי קרישה ולוודא שלא קיימת הארכת יתר של הקרישה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת