פנים נפוחים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/04/2011 | 11:58 | מאת: אסנת

מזה כשבועיים אני חולה ומבריאה: כאבי ראש וגרון, חולשה, צמרמורות, בחילה וכיו"ב. בימים האחרונים זה החמיר. הבוקר קמתי עם אף אדום ונפוח-כאילו נעקץ, וכל הפנים כואבים- אי אפשר ללעוס, להניח אותם על הכרית וכיו"ב. ביומיים האחרונים החלתי לעקוב אחר החום- יש לי חום- לא גבוה ומשתנה (37.6-38.6). רופא שראיתי היום אבחן- מבלי לבדוק מלבד הצצה לגרון אל מעבר לשולחנו- כי מדובר בחיידק ארזיפלס, ורשם לי אנטיביוטיקה של 500 מ"ג*40 גלולות. אני מעוניינת להימנע מאנטיביוטיקה. האם יש לכם עצה? תודה

שלום מדובר בשושנה של עור הפנים . הייתי ממליץ - אם האבחנה נכונה - לקחת אנטיביוטיקה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת