דילול דם טבעי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/04/2011 | 01:21 | מאת: ע.

שלום, אבי בן 83 חולה במחלה ריאתית , ברונכיאקטטית קשה. כמוכן, סובל מפרפור פרוזדורים כרוני, ברזל נמוך (32) והמוגלובין נמוך (11.4). לאחרונה המליץ הקרדיולוג על טיפול נוגד קרישה כמו אספירין , קומדין וכו'. אבל התרופות לדילול הדם, גם במינון נמוך, גרמו לליחה דמית. האם יש תוספי מזון\ צמחי מרפא\ מוצרי מזון שיכולים לעזור בדילול הדם מבלי לגרום לתופעות לוואי (כמו ליחה דמית) ? וגם להעלות את רמת הברזל בדם. חשוב לציין, אבי אדם פעיל ועובד, אינו לוקח תרופות, מלבד מולטי ויטמין ו- B12. אשמח לתגובתכם. תודה ע.

שלום נסה לתת לו אומגה 3 במינון נכבד. יש מקום בזריזות לתת לו ברזל אפילו בעירוי כדי להעלות את ההמוגלובין - מה שישפר את מצב הלב והריאות ויאיט את הפרפור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת